Close Call

Vanaf september 2017 gaat de muziektheatervoorstelling “Close Call” in première met Lotte Pen op tenorsax.

Een maatschappij zonder de smartphone? We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen. De impact van het apparaatje op ons doen en laten is groter dan we durven toe te geven. Kijk jij ook 221 maal per dag op je telefoon? Wie volg jij? Wie volgt jou? Wat doet dat met ons? De Nederlandse componist Arthur Wagenaar maakt een muziekvoorstelling over de impact van de smartphone.

 

Bij aanvang van deze bijzondere concertvoorstelling Close Call moeten de bezoekers de smartphones aanzetten. Installeer de gratis speciale app (Android/iOS), maak van je telefoon een muziekinstrument en speel mee met een tienkoppige band met drie drummers. Maar let wel op, want de grote vraag blijft: ‘Bespeel jij je telefoon of bespeelt je telefoon jou’?!
Wanneer?
10 september, Gaudeamus Festival, Utrecht (première)
12 november, November Music, Verkade Fabriek, Den Bosch