PELGRIM


zet de stap naar buiten
vind de weg naar binnen

Beleef de verrassende muziekwandeling in de natuur: Pelgrim.


Met dir
ect aan je hoofd, speciaal voor deze wandeling door Lotte Pen gecomponeerde elektronische neo classical-muziek, loop je in een groep door de natuur. Deze bijzondere wandeling leidt naar een apotheose: een live concert op een bijzondere plek waarin je zelf participeert.  “Een massage voor de zintuigen,” belooft Lotte Pen.

Tijdens een tocht van 5 kwartier, verleidt de saxofonist haar publiek een reis van buiten naar binnen te maken. Pen: “Het is een tijd waarin mensen noodgedwongen naar binnen moeten. Zowel letterlijk als figuurlijk. Mijn muziek kan hen daarin de weg wijzen en stimuleren.” 

Daarnaast gaat Pelgrim over het individu versus de groep. Men loopt relatief afgezonderd van elkaar in een mooie, rustgevende omgeving met een koptelefoon op. Pen: “Als alles wegvalt en je op jezelf wordt teruggeworpen, wat blijft er dan over? Dat is de vraag die de muziekwandeling opwerpt. We zijn in zekere zin allemaal pelgrims tegen wil en dank. Op onbekend terrein lopen we naar een onzekere bestemming.” 

Waar de voorstelling in eenzaamheid begint, werkt het toe naar saamhorigheid. Pen: “Pas als je vrede met jezelf hebt, kunt je de ander echt zien. Dat is de essentie van Pelgrim.” 

 

MEEMAKEN?

Dat kan! Koop hier je

TICKETS

Wat vinden anderen?

De productie Pelgrim is tot stand gekomen door: 

Stichting Makerij Pen 

Artistiek leider, concept en muziek: Lotte Pen
Opname, mix en master: Jan Theodoor Borger
Musici: Lotte Pen, Jan Theodoor Borger, Mischa Porte, Sterre Konijn, Huub Vosmeijer, Astrid Haring, Omar Tomasoni, Marleen Wester, Nienke Kosters
Productie: Annemarie Bakker
Zakelijk leider: Marlous Hoogendoorn
Video: Rocketboys
Design: Dripfordrip 

De productie Pelgrim wordt mede mogelijk gemaakt door:

Provincie Overijssel
Fonds Podiumkunsten
Sena Performers Muziekproductiefonds
Gemeente Deventer
Stichting Wesselings van Breemen
Gerrard Street 

Meer over Lotte Pen
Contact:

Annemarie Bakker 
annemariebakker@lottepen.nl

Lotte Pen 
info@lottepen.nl
06-15871910

G-5SXLNC2MR9